¿Qui som?

Benvinguts i benvingudes al web del Comando Tibidabo.
Esperem poder donar en les següents preguntes les respostes del perquè el nostre nom, com funciona la web i més d’una qüestió relacionada amb la meteorologia.

Comando Tibidabo?
El Comando Tibidabo neix a la dècada dels 90 d’una forma espontània. Aficionats a la meteorologia es van anar trobant per diferents fòrums d’internet amb la intenció de seguir, comentar i analitzar el temps dia a dia. El nom de Comando Tibidabo fa referència a les sortides que fa el grup quan en algunes situacions d’entrada freda es puja a esperar veure caure el primer floc de neu de la ciutat de Barcelona dalt del cim del Tibidabo.

Només fred i Barcelona?
No. No només ens interessa el fred als del Comando Tibidabo, sinó tots aquells fenòmens meteorològics que ens envolten. El Comando Tibidabo són, com molts de vosaltres, gent de diferents pobles i ciutats que tenen en comú la seva passió per la meteorologia. Actualment en formem part homes i dones ( alguns mes joves que d’altres ! ) de Barcelona, Badalona, Bagà, Cerdanyola del Vallès, Esterri d’Àneu, Sant Boi, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí, Sort, Tarragona, Vacarisses, la Val d’Aran i d’altres indrets, fent així possible l’intercanvi i el coneixement de dades d’altres poblacions de fora de la ciutat de Barcelona.
El Comando Tibidabo son, com molts de vosaltres, gent de diferents pobles i ciutats que tenen en comú la seva passió per la meteorologia.

ComandoTibidabo.com?
El web del Comando Tibidabo ( http://www.comandotibidabo.com ) té com a objectiu oferir dades en temps real, anàlisis de situacions, enllaços i recursos per unir a tots els amants de la meteorologia.

Comparteix aquest contingut a les teves xarxes socials